You are here: Home / prof. Vladimir Bošković

prof. Vladimir Bošković

vladimir, boskovic

 Prof. fizičke kulture Vladimir Bošković

Rođen 1975. diplomirao je na Fakultetu fizičke kulture (DIF-u) u Beogradu 2000. godine, tretirajući problematiku boksa. Mentor mu je bio prof. dr Zoran Ćirković, jedan od najpriznatijih stručnjaka u domenu teorije i prakse kondicionog treninga sa ovih prostora. Vladimir Bošković se nakon diplomiranja specijalizovao za oblast kondicione pripreme sportista. Radio je kao trener profesionalnog boksera Radoslava Milutinovića Rokija, kondicioni trener OK “Putevi” i fudbalskog kluba “Javor Habitpharm”.Član je Udruženja kondicionih trenera Srbije “PROFICO”. Juna 2002. godine stekao je zvanje bokserskog sudije. 2003. godine objavio je prvo izdanje knjige Razvoj snage u boksu sa posebnim osvrtom na specifične vežbe nastale na osnovu diplomskog rada na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, a na predlog prof. dr Srećka Jovanovića i prof. dr Zorana Ćirkovića. 2006. izašlo je drugo, dopunjeno izdanje koje sadrži i DVD sa demonstracijom vežbi. Ima zvanje spasioca na vodi i instruktora plivanja.

2007 osnovao je Sportski klub My Gym Ivanjica, u okviru koga je funkcionišu škola plivanja, dečija sportska škola, škola boksa i sekcija sportske gimnastike.

Prof. Vladimir Bošković više puta je nagrađivan za nesebičan doprinos u razvoju sporta u Opštini Ivanjica, takođe nosilac je titule najboljeg sportskog radnika za 2009. i 2011. godinu a 2015. godine proglašen je za najboljeg trenera Opštine Ivanjica.  Ministar omladine i sporta, gospodin Vanja Udovičić,  lično je nagradio prof. Boškovića zahvalnicom za Izuzetan i nesebičan doprinos u razvoju sporta i brige o deci, prilikom posete kluba.

Prof. Vladimir Bošković trenutno je zaposlen u Tehničkoj školi u Ivanjici kao profesor fizičke kulture.

Scroll To Top
Descargar musica