You are here: Home / Vesti / Plivači maratonci, a bez bazena
Plivači maratonci, a bez bazena

Plivači maratonci, a bez bazena

Na Ilindan, 2. Avgusta 2017. godine, održan je 17. Ilindanski plivački maraton u Ovčar Banji. Po izuzetno toplom vremenu i prijatnoj temperaturi vode Zapadne Morave, (24 stepena), održane su dve trke. U trci zadovoljstva na 500 m učestvovalo je 17 takmičara.

Na glavnoj trci na 2500 m, koja je ove godine imala memorijalni karakter i nosila ime “Memorijal Milorada Petrovića”, nastupilo je 40 takmičara. Pored domaćih plivača iz Čacka, Novog Pazara, Kraljeva, Trstenika, Gornjeg Milanovca, Aranđelovca, Beograda, Bečeja, Kanjize, Bačke Topole, Sombora, Novog Sada i Ivanjice, takmičila su se i dva plivača iz Rusije (Soči i Sant Petersburg) i jedan plivač iz Kanade(Toronto).

Plivači SK “MY GYM” Ivanjica osvojili su 4 medalje u svojim uzrastnim kategorijama –  Vanja Parezanović (srebrna), Raško Vujović (srebrna), Slobodan Obućina (srebrna) i Nenad Arsenijević (bronzana medalja).
Ivanjica je imala i svog predstavnika Mirčetu Vučićevića koji je takođe osvojio bronzanu medalju u svojoj uzrastnoj kategoriji.
Uspeh ivanjičkih plivača je utoliko veći, ukoliko se zna da je SK “MY GYM” Ivanjica sa svojom plivačkom sekcijom prestao da radi jos 2013. godine, a da su se za ovo i prethodna takmičenja pripremali povremeno u bazenu Hotela “Park” i jezeru u selu Vučkovica (15 km od Ivanjice).
Scroll To Top
Descargar musica