You are here: Home / Vesti / Najbolji trener i najbolji mladi sportista

Najbolji trener i najbolji mladi sportista

vlade-filip-pehari

Kao i svake godine, Sportski savez Ivanjice organizuje izbor za najbolje sportiste i sportske radnike, a ove godine, poptuno opravdano, titulu najboljih poneli su članovi My Gym-a.

Titulu najboljeg trenera poneo je prof. Vladimir Bošković, predsednik i osnivač kluba a titula najboljeg mladog sportiste pripala je Filipu Kaplareviću, bokseru My Gym-a i trostrukom šampionu Srbije.

Prof. Vladimir Bošković je sa svojim plivačima i bokserima, među kojima je i Filip,  osvojio na desetine medalja a prošle godine pokrenuo je i My Gym poletarce – školicu sporta za najmlađe.  Nosilac je i nekoliko odlikovanja za najboljeg sportskog radnika, nagrađivan zahvalnicom za Izuzetan i nesebičan doprinos u razvoju sporta i brige o deci koju mu je uručio Ministar omladine i sporta, gospodin Vanja Udovičić lično, autor knjige Razvoj snage u boksu i još mnogo toga. Opširniju biografiju možete pročitati na ovoj stranici

Filip Kaplarević je šampion Srbije u boksu  već tri godine za redom (2013.  2014. i 2015.). Filip je pozvan od strane selektora juniorske bokserske reprezentacije  na pripreme za Evropsko juniorsko prvenstvo u Ukrajini i Svetsko juniorsko prvenstvo u Rusiji, na koja nije mogao da ode iz tehničkih razloga. Pored toga što je vrhunski sportista, Filip je i odličan učenik Gimnazije u Ivanjici.

Zahvaljujemo se Sportskom savezu Ivanjice na dodeljenim priznanjima a svim ostalim dobitnicima čestitamo!

Scroll To Top
Descargar musica