You are here: Home / Vesti / Ministar sporta u poseti My Gym-u

Ministar sporta u poseti My Gym-u

min_big

Nakon pisanja medija o fantastičnim uspesima My Gym škole plivanja i prof. Vladimira Boškovića lično, Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, posetio je sportski klub My Gym Ivanjica u nedelju, 8. decembra 2013. godine.

Naš proslavljeni vaaterpolista, a sada Ministar omladine i sporta, svoju posetu započeo je na bazenima Specijalne bolnice za rehabilitaciju Anemija, gde se održavaju treninzi My Gym škole plivanja. Tom prilikom, uručio je zahvalnicu treneru i osnivaču kluba, prof. Vladimiru Boškoviću, za izuzetan i nesebičan doprinos i aktivno učešće u razvoju sporta i brige o deci.

Nakon toga, Ministar je obišao i druge sekcije sportskog kluba My Gym, sekciju ženske gimnastike u OŠ Milinko Kušić i boksersku sekciju koja se održava u My Gym sali za boks u dvorištu Odmarališta ratnih vojnih  invalida u Ivanjici. Takođe, Ministar je pozdravio vežbače koji su trenirali na My Gym vežbalištu na otvorenom, koje se nalazi u dvorištu sale za boks.

Na odlasku, Ministar je poručio da prvo treba da promenimo sami sebe, pa tek onda ostale i da svi treba da slede primer prof. Boškovića.

Slike možete pogledati u našoj galeriji na linku: http://www.mygym.org.rs/poseta-ministra-omladine-sporta-gym-u/

 

Scroll To Top
Descargar musica